Ez az a bejegyzés, amit rögtön senki sem néz meg, amikor megszületik, viszont ha valakit érdekel a blog, amikor már jó sok tartalom és persze rengeteg látogató van rajta, érdekességképpen elolvas...

Ezért mondjuk leírom, hogy miért jött létre.

30 éve alkotok. 30 éves vagyok. Aki ilyennek születik, annak ez nem újdonság. 

Gyerekkorban nem kirívó dolog, hogy az ember újrahasznosít.

Mindezt tudattalanul és ösztönösen csinálja (kindertojás figurák, WC-papír ceruzatartó, vatta tömködése a megvarrt zokni figurába). Ez persze azért van, mert még nem is voltak fantasztikus kreatív boltok, amik "megkönnyíthették" volna szenvedéseimet, amivel kitaláltam, hogy mit mivel helyettesíthetek az otthon fellelhető dolgokkal. 

Most, felnőtt fejjel, a torzult világ kínálatözönében úszva kell tudatosan kiválasztanunk azokat az alapanyagokat, amiket aztán szívesen látunk magunk körül (legyen az ennivaló, ragasztó, festék stb).

Ez a blog azért jött létre, hogy a hozzám hasonlóan alkotni vágyó bAnyák ötleteket meríthessenek kézműves projektjeikhez.

Gyerekkel, vagy egyedül, magunknak, vagy ajándékba. 

2 éve foglalkozom eladásra is szánt ékszerek gyártásával Solya márkanév alatt (nagymamám hívott így), melynek során szintén fontos szempont az újrahasznosítás.

7.JPG

PET palack kupakja az alapja PET-Cap gyűrűimnek, a rakéta fülbevalóim pedig szívószálra vannak horgolva. 

Meska boltom: http://www.meska.hu/Shop/index/9258

Rocket fa.JPG

Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://solyacrafts.blog.hu/api/trackback/id/tr75520601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása